Ingrediënten
2 a 3 theekopjes Pasta (elleboogjes of zo)
1 grote Boursin (de originele kaas) of 2 kleintjes
1/2 doosje Iglo diepvries spinazie (deelblokjes is makkelijk)
1 bakje gesneden uitjes (kant en klaar )
250 gram spekblokjes
Bereiden
Terwijl je het water aan de kook brengt voor de pasta, doe je geblokte uitjes + spekjes in een pan en deze bak je "glazig", daarbij doe je dan spinazie (uit de vriezer, lekker makkelijk).
Als dit goed gemengd is doe je de pasta in het kokende water.
Vervolgens doe je de GROTE Boursin bij het mengsel van ui, spek en spinazie, roeren totdat het een dikke saus is. Gekookte pasta bij de saus en klaar!!!
eventueel kun je in dit recept een doosje champignons verwerken maar niet iedereen is daar fan van. Zonder smaakt het ook heerlijk.
Variatie tip: Er is inmiddels ook spinazie met boursin in deelblokjes. Dat maakt het nog eenvoudiger.
Bronvermelding
Mijn lieve vriendinnetje Marianne